UKK CMADFI 2016

CMADFI-tapahtumaa järjestetään vapaaehtoisvoimin, mikä tarkoittaa sitä, ettei sillä ole käytössään 24/7-asiaskaspalvelua. Tähän on kirjattu usein kysytyt kysymykset. Jos sinulla on kysymys, johon ei ole vielä vastatttu tässä, siirry Facebookista löytyvään CMADFI-tapahtuman neuvontatiskille, jossa sinua toivottavasti palvellaan pian. Huomaa, että neuvontatiski sijaitsee suljetussa Yhteisömanagerit-ryhmässä, eli jos et ole vielä sen jäsen, paina liity-nappulaa ja odota, että joku ehtii hyväksyä pyyntösi.

UKK 1: Tietoni ovat netissä väärin, olen muuttanut sukunimeä, Twitter-nimeä tai työnantajaa. Voisitteko päivittää tietoni?
V1: Ei. Mutta voit tehdä sen itse. Etsi ilmoittautumisen jälkeen saamasi sähköpostiviesti, jossa on linkki ilmottautumiseen ja korjaa itse tietosi.

UKK2: Haluan ilmoittautua jatkoille/bussiin/muuttaa reittiäni tai peruuttaa tuloni. Johanna, auta minua äkkiä!
V2: No ei se Johanna nyt oikein ehdi, mutta etsi sähköposti, jonka otsikko on "Vahvistus: CMAD.fi" ja päivitä itse tietosi. Jos et löydä mailia, tarkista spämmikansio.

UKK3: Kääk! En ehtinyt ilmoittautua ajoissa ja olen nyt varasijalla 20. Harmittaa, kun missaan tapahtuman.
V3: No älä harmittele, vaan laita tapahtuma kalenteriisi. Saat mitä todennäköisimmin myöhemmin mailia, jonka jälkeen sulla on 48 tuntia aikaa lunastaa paikka, sen jälkeen sitä tarjotaan seuraavalle. Tammikuusta alkaen aika lyhenee 24 tuntiin, silloin tulee myös suurin osa peruutuksista, joten olehan tarkkana tammikuussa.

UKK4: En saanut varmistusviestiä, tuliko ilmoittautumiseni perille?
V4: Jos annoit luvan julkaista nimesi netissä, löydät nimesi tältä listalta:https://www.lyyti.fi/e/?p=s&k=2663a6D901598191BA6F21 . Jos
a) et antanut lupaa,
b) etkä löydä varmistusviestiä spämmikansiostakaan,
olet kenties naputellut sähköpostiosoitteesi väärin. Siinä tapauksessa laita Johannalle sähköposti (ei FB-viestejä, ei twiittejä, ei muita some-viestejä, vain maili osoitteeseen johanna@piilotettuaarre.fi), jossa kerrot nimesi, organisaatiosi ja oikean sähköpostiosoitteesi. Kun Johanna kiireiltään ehtii, hän tarkistaa löytyykö nimesi osallistujien listalta ja jos löytyy, hän pyytää Lyytiä päivittämään tietosi järjestelmään, jotta viestimme tavoittavat sinut jatkossa.
Jos Johanna ei löydä nimeäsi listalta, hän nevuvoo sinua liittymään peruutusjonoon.

UKK5: Apua, huomasin tapahtuman vasta nyt ja minun on ihan pakko päästä sinne, sillä se liittyy opiskeluihini tai työhöni. Mitä teen?
V5: No voit toki seurata tapahtumaa livestriimin kautta netistä tai myöhemmin videotallenteina YouTube-kanavaltamme. Jos haluat välttämättä paikalle, harkitse sitä, että ryhdyt sponsoriksi tai otat hoitaaksesi jonkin ison tapahtumaan liittyvän tehtävän. Soita Johannalle ja kysy mitä voisit tehdä, mutta mieti itse jo etukäteen joitain vaihtoehtoja.

UKK6: Haluan kahvituntisponsoriksi. Millaiset ehdot siinä on?
V6: 2. Kahvituntisponsorit 15 kpl, 1000€+alv / 40 h Johannan kanssa erikseen sovittavaa työtä
Kahvituntisponsorit saavat
-2 paikkaa tapahtumaan
-linkin&logon nettisivulle
-ständipaikan
-2 minuutin briiffiajan tilaisuuden alussa.

UKK7: Haluaisin auttaa CMADFI-tapahtuman järjestelyissä. Mitä voisin tehdä?
V7: Liity Facebookissa CMADFI-suunnitteluryhmään ja seuraa keskusteluja. Astu rohkeasti esiin, kun jaossa on tehtävä, jonka haluaisit hoitaaksesi. Voit myös osallistua Hangoutissa pidettäviin palavereihin ja vaikuttaa siihen, millainen tapahumasta tulee. 
https://www.facebook.com/groups/cmadfi2015/

UKK8: En löytänyt sivuilta tietoa siitä, kuinka paljon se maksaa. Entä bussikyyti?
V8: Tilaisuus on osallistujille ilmainen, samoin bussikyyti. Kiitä yhteistyökumppaneitamme ja nauti. :)