Tässä lista ihmisistä, jotka olivat
a) ilmoittautuneet CMADFI-tapahtumaan vuonna 2016 

b) antaneet luvan tietojensa julkaisuun netissä ja

c) statuksella ilmoittautuneet (eivät siis olleet peruuttaneet tuloaan).

Listassa ei siis ole kaikkia tapahtumassa olleita, ja vastaavasti siinä voi olla ihmisiä, jotka eivät tulleet paikalle.

Nimi, Twitter-tili ja organisaatio

Eila Aalto twitter.com/Enerzia Enerzia…

Lue lisää

Päivän ohjelma 

Katso myös toinen päivän ohjelma, johon on upotettu päivän esitykset.

8.00-9.00 Kansainvälinen Google+ hangout aiheena työntekijälähettilyys, vetäjänä Virpi Pietiläinen

9.00-10.00 Ilmoittautuminen, kahvi & sämpylä

10.00 Tervetuloa ja päivän ohjelma - Marja Keränen, Jyväskylän yliopisto
10.10 CMADFI:n pääjärjestäjä Johanna Janhonen: Miten CMADFI2016 syntyi
10.20 Kahvituntisponsoreiden esittelyt…

Lue lisää

Tämä tiedote on julkaistu alunperin STT Info -sivustolla

CMADFI-päivä 2016 tuo 300 yhteisömanageria Jyväskylään 

Teksti: Medita Communication Oy

Yhteisömanagereiden CMADFI-tapahtuma kokoaa 300 verkon yhteisöpalveluissa työskentelevää viestintäammattilaista Jyväskylään 25.1.2016. Tilaisuuden tarkoituksena on tehdä näkyväksi uutta ja kasvavaa yhteisömanagereiden ammattikuntaa sekä kiittää heitä työstään ylläpitämiensä verkkoyhteisöjen hyväksi.

Viidettä kertaa Suomessa järjestettävä CMADFI…

Lue lisää

Hou-hou-hou! Kilteille CMADFI-osallistujille on luvassa jälleen ilmainen seminaaripäivä hyvässä seurassa. Osa meistä saa myös ilmaisen kyydin bussissa. CMAD-pukki toivoo, ettei joukossamme ole tuhmia ilmoittauneita, joita joudumme rankaisemaan peruuttamatta jääneestä paikasta 100€:n sakolla.

PS. CMADFI-tapahtumaan ilmoittautuneet saavat 16.12.2015 sähköpostiinsa muistutuksen ilmoittautumisestaan. Jos et saanut viestiä, mutta luulet ilmoittautuneesi, tarkista ensin spämmikansio…

Lue lisää
  • Kaiken tarvitsemasi CMADFI-tapahtumaan liittyvän tiedon löydät cmad.fi-sivulta. Jos et löydä, kysy asiaa Facebookista löytyvältä neuvontatiskiltä, sen sijaan että pommitat Johannaa somessa. Tiskiä hoitaa koko CMADFI-tiimi, joten sieltä saat vastauksen nopeimmin.
  • Dresscode? Tapahtuma on rento ja voit tulla sinne normaaleissa työvaatteissasi (no ei nyt ehkä yövaatteissa kuitenkaan). 
  • Emme jaa osallistujille…
Lue lisää

CMADFI-tapahtumaa järjestetään vapaaehtoisvoimin, mikä tarkoittaa sitä, ettei sillä ole käytössään 24/7-asiaskaspalvelua. Tähän on kirjattu usein kysytyt kysymykset. Jos sinulla on kysymys, johon ei ole vielä vastatttu tässä, siirry Facebookista löytyvään CMADFI-tapahtuman neuvontatiskille, jossa sinua toivottavasti palvellaan pian. Huomaa, että neuvontatiski sijaitsee suljetussa Yhteisömanagerit-ryhmässä, eli jos et ole vielä sen…

Lue lisää

Kuljetus: Tälläkin kerralla järjestämme ilmaisia bussikuljetuksia. Jyväskylään pääsee Helsingistä & Lahdesta ja Hämeenlinnasta & Tampereelta. On mahdollista pysähtyä matkalla poimimaan matkustajia kyytiin myös tien varrelta.

Bussien aikataulut:

Helsingin-Lahden bussi
05.30 Kiasma, Helsinki
07.00 Lahti, Matkakeskus
Jyväskylä, Mattilanniemi 2, klo 9.30 

lähtö klo 18.30 Hotelli Alba, Ahlmaninkatu 4, Jyväskylä
Lahti, Matkakeskus…

Lue lisää

Maanantaina 25.1.2016 juhlistamme yhteisömanagereita jo viidettä kertaa Suomessa. Yhdysvalloista alkunsa saanutta CMAD-päivää vietetään vuosittain joka tammikuun neljäs maanantai. Päivän alkuperäinen idea oli nostaa esille yhteisömanagereiden tekemää työtä ja saada heidän yhteisönsä jäsenet kerrankin kiittämään heitä tästä työstä - yleenä kun yhteisömanagerit saavat osakseen vain enimmäkseen kritiikkiä. CMAD-päivänä yhteisömanagereilla on tapana…

Lue lisää