Videoita CMADFI-tapahtumista vuosina 2013 ja 2014

 

Viime vuonna CMADFI striimattiin virallisesti Hermian sivulle, jonne tuli myöhemmin myös tallenne. Sen lisäksi Toni Nummela striimasi tapahtumaa eturivistä kännykällä Bambuseriin, Tommi Kivimäki taas videoi osan esityksistä YouTubeen. Yllä olevassa videossa on tapahtuman avaus, YouTube-kanavaltamme löydät lisääkin Tampereen tapahtumassa kuvattuja videoita. Esitysten striimivideoinnit löydät täältä (toimii parhaiten IE-selaimella).

Myös Hämeenlinnan tapahtumaan videot kuuluvat oleellisena osana. Tällä kertaa striimauksesta vastaa Otavan Opisto. He miettivät parhainta tapaa striimaukseen ja päätyivät Bambuseriin, jossa kuvanlaatu on hyvä, eikä viivettäkään tule. Taustakanavana käyttämme Twitteriä, jossa etäosallistujat pääsevät juttelemaan niin muiden kuulijoiden kuin esiintyjienkin kanssa. Jälkikäteen videot siirretään YouTubeen.

Otavan Opiston lisäksi paikalla on Caravan Studio ja Videolle, jotka tekevät haastatteluja esiintyjistä ja kuvaavat myös tunnelmaa. Nämäkin videot tulevat pienellä viiveellä CMADFI-YouTube-kanavalle.

Jännittävä uutuus on myös globaali community manager hangout, 24-tunnin chatti, jonka Suomi-tunti alkaa kello 14.00 Jari Jussilan esityksellä viime vuoden #cmadfi-twiittailusta. Chattiin on kutsuttu etänä mukaan myös yksi kansainvälisesti tunnetuimmista yhteisömanagereista, Jaana Nyström, joka on Suomen seuratuimpia Google-plussaajia.

- Johanna Janhonen